....................................
The BreakHåller du och ditt band till i en undanskymd källarlokal och repar sönder fingrarna utan att få den uppskattning ni kanske förtjänar? Då får ni inte missa chansen att skicka in en demo till Magnus Ohlson på Palace som kommer att arrangera tävlingen The Break, där tanken är att band och artister från hela landet ska kunna få en chans på förstapriset; att uppträda inför en entusiastisk publik på Barometern-scenen på Palace Springbreak 2007.


Under våren kommer 15 band få chansen att kvalificera sig till den stora finalen som kommer att gå av stapeln den 19 Maj. Juryn som kommer att utse vinnaren består av Palace vd Magnus Ohlson, Barometern-OT:s musikredaktör Emelie T Lund, kulturarbetaren Tommy Granlund samt Maxe Axelsson, vd Pama Records. De bestämmer vilka som ska vara med i delfinalerna, där man kommer få tre låtar på sig att presentera sin musik.
Vinnaren kommer alltså få genomföra en spelning på Palace Springbreak i vilket det ingår ett gage på 15000. Tvåan får spela in en singel med hjälp av Pama Records och trean kommer få vara förband till ett etablerat band på Palace eller Teatervallen

Text: Per Botolfsson
Foto: Dennis Nilsson

Läs även om Palace Springbreak 2007 >>>