....................................
Fullmatat på Slottsruinen


En solig men kylig sommarkväll på Borgholms Slottsruin med Bo Kaspers Orkester, Sahara Hotnights och The Ark. En trevlig blandning av musik som tillsammans säkerligen gav ett fint musikminne till alla som var på plats.

Det var en upptrappande kväll i musikens tecken inne på Borgholms slottsruin. Det hela började i ett lugnt men medryckande tempo när Bo Kaspers Orkester körde sina låtar. Det var en skön stämning bland åskådarna medan den sista solen sakta började avta från borggårdens innerväggar.

Efter en kort paus så rev Sahara Hotnights loss i ett betydligt högre tempo som fick publiken att ryckas med mera. Det var helt klart bra musik även om Bo Kaspers Orkesters musik tilltalar mig mera personligen. Deras scenframträdande var dock mer underhållande än Bo Kaspers som var mer lugnt och allvarsamt

Bilder från konserten
finns här
>>>

Efter ytterligare en paus så var det slutligen dags för The Ark att inta scenen. Och redan under första låten så märktes det att publiken gillade det lite tyngre gunget i musiken. Men jag förstår att publiken är med, för The Ark låter inte bara bra, dom är väldigt kul att se på scen också, med mycket show och bra publikkontakt.

Kort sagt, väl investerade biljettpengar…

Text & foto: Jimmy Holmevi

Borgholm 2007-08-01