....................................
Diggiley på Brofästet !

En makalös krogshow i juletid på brofästet Hotell och Konferens

 

I två veckors tid har gästerna i den fullsatta lokalen vid brofästet fått avnjuta och delta i den fantastiska showen Diggiley. Det är en skräddarsydd show med en röd tråd som löper genom föreställningen; musik för alla åldrar och många klädombyten. Artisterna håller en hög nivå och bjuder in publiken till allsång och dans mellan borden. Det bjuds på ett flertal klassiska hitlåtar och schlagermedley med Tusen och en natt, Främling, och Digg-loo Diggi-ley och mer därtill. Schlagern övergår sedan till 70-talsdisko och de sista tvivlarna av konceptet förlorar sig i dans och applåder. Hela arrangemanget med trerätters middag, sång och dans i en varm och sirligt utsmyckad lokal och den goda stämningen bland bordsgästerna får Kalmarcity att längta till nästa års show redan nu…

Ensemblen bland publiken

Vi tyckte vi levererade en succé förra året men detta var snäppet vassare. Jag tycker att showen förmedlar en enorm glädje med temposkiftningar och klädbyten, säger Cristian Petersson från Partykompaniet.
 

- Det här var kanon, det kan nog inte bli bättre. Det påminner om den show som Wallmans salonger har men med tanke på att det är okända förmågor som uppträder så måste man bli imponerad, sammanfattar gästerna Hans Backne, Bo Andersson, och Anna-Lena Rosenqvist kvällens show.

Text: Robert Stenegärd
Bild: Magnus Carlsson


Publicerad 2006-12-19


Tomas Jonsson, VD Brofästet

– Det har varit en fantastisk julfest över två veckor. Gästerna har levt med i showen genom att sjunga och klappa takt. Det har varit stående ovationer hela vägen och det är härligt! säger Tomas Jonsson, hotellchef och arrangör av Diggiley.


Anthony Klarström, tvåa i julsångstävlingen där åtta deltagare ställde upp, gav publiken fantastiska improvisationer och sjöng julsånger som aldrig sjungits tidigare till publikens stora jubel

– Det var pirrigt i början av tävlingen men sen lossnade det. Jag tycker dock att vinnaren var en värdig segrare. Hon kunde alla julsångerna. Jag blev tvungen att improvisera en del, skrattar Anthony Klarström till synes väldigt nöjd med sin andraplats.