....................................
Music Quiz på Molly Malones


Foto: Magnus Carlsson

Det nya konceptet Music Quiz på Molly Malones startade den 14 februari och har varit en återkommande aktivitet på torsdagskvällarna.

Den lilla puben har en grymt skön atmosfär där alla är välkomna, alla som är över 18 år vill säga. Jag tog mig dit med ett par vännar och vi hade det festligt hela kvällen. Musiken som spelades var en blandning mellan väldigt många musikgenres, allt ifrån lite annorlunda barmusik som Cornelis Vreeswijk till klassikers som Michael Jackson. Det bjöds också på roliga låttexter som 'In the Jungle, the mighty jungle lion sleeps tonight' som fick många att skratta och sjunga med. Däremellan kan jag garantera att det spelades någonting för alla musiksmaker.

De som stod för kvällens underhållning var Björn Mårtensen (på bild ovan) och Fredrik Högstedt, de är arrangörerna för Musik Quiz varje torsdag på Mollys. De gjorde ett försök att live spela 'In the Jungle', vilket fick publiken att skratta så det ekade.

Kärlekens noter låg i luften igår kväll, eller möjligen lustens, när en av mina tjejkompisar som var med blev ögongodis åt ett par killar som komiskt nog försökte göra ett raggningsförsök, men det är sådant som tillhör när man går ut till puben. Tyvärr blev det nobben den här gången, men fy skam den som ger sig. Jag fick mig i alla fall ett gott skratt på min kompis bekostnad.

Gillar ni musik, bärs och gemenskap? Besök Molly Malones på en torsdag när det är Music Quiz - det är väl värt ett besök...

Mattias Bolin

Kalmar 2008-03-07