....................................
Kalmarband i final på Café Opera!

Glitzy Glow från Kalmar på Café Opera
Kalmarbandet Glitzy Glow spelade i talangtävlingen Miller Fresh Sounds final på Café Opera.

Miller Fresh Sounds är ett nytt koncept i Sverige som skapats av Miller Genuine Draft i samarbete med Kingside Studio. Miller Fresh Sounds letar efter nya osignade talanger inom alla kategorier/genrer, t ex Rock, Singer/Songwriter, Elektroniskt, Pop, Reggae. Kravet för att deltaga är att man är osignad och över 20 år. Vinnande bidraget får studiotid och spela in en fullängdsskiva i Kingssides studio.

Förra veckan gick finalen i musiksatsningen Miller Fresh Sounds.

På scen bjöds det på 10 av sveriges starkaste akter och bland dessa hittar vi Kalmars Glitzy Glow som intog scenen med låten Black And Sunny Day.
Rob från Rob´N´Razz är kvällens konferensier på ett fullsatt Café Opera. Rob annonserar att det är mer än tusen bidrag som har kommit in och det är nu dags för de tio finalisterna att framföra sina bidrag. Vinnaren kommer att få spela in en fullängdsskiva på Kingside studio till ett värde på nästan 200 000 kr. Stämningen är på topp och banden avlöser varandra och som 6:e band på Café Operas scen är Glitzy Glow som bjuder på kvällens mest fartfyllda framträdande och publiken välkomnar de glada hårdrocksmelodierna. Låten avslutas med ett stort jubel och man kan se på medlemmarna Johnny Roxxy, Daniel Jackzin, Wingz och Julia att de är väldigt nöjda med framträdandet... Vinnare blev dock bandet Shotgun Crackers från Norrtälje.

Lina Håkansson

Kalmar 2008-11-27

Millers Fresh Sound: http://www.millerfreshsounds.se
Glitzy Glow: http://www.glitzyglow.com