....................................

 


 

 
Examensvisning på H.A.I.R Academy

 


Från vänster på bilden: Ann Hagström, Sofie Karlsson, Rima Archalia, Jessica Fornander, Charlotte Engberg, Lina Knutsson, Lina Ebbesson, Johan Arvidsson, Linda Adolfsson Svensson

– Det har varit ett privilegium att gå bredvid som lärare och se er utveckling som frisörer, med de orden sammnfattade en märkbart rörd Malin Kruska från H.A.I.R ACADEMY den lyckade aftonen på Stadshotellet där nio avgångselever på fredagskvällen visade upp sina färdigeter. Varje elev hade ett flertal modeller som de stylat upp och som intog ”Catwalken”. Först ut var frisören Johan Arvidsson som innan showen nervöst berättat att han önskade att det skulle bli en lyckad show, att alla elever verkligen ville visa sina nära och kära, de som stöttat en i vått och torrt, vad man lärt sig under den 45 veckor långa utbildningen. Kvällens visning är det sista som händer i utbildningen innan eleverna drar åt olika håll.
Johan Arwidsson och Malin Kruska

Det var ett plus att se att frisörerna verkar ha hittat sina egna unika stilar och vågar arbeta efter sina inre visioner om hur modellerna ska framhävas. Resultaten blir mycket lyckade och förtjusningen hos den entusiastiska publiken går inte att ta miste på. Det märks att utbildningen håller en väldigt hög och kreativ nivå. Dagens modeller gör trots endast en hastig repetition ett vackert jobb. Detta var verkligen en rolig upplevelse! Underbara frisyrer och fantastiska dansnummer som utspelades i en gemytlig lokal.

Se bildspelet från visningen >>>

Text: Robert Stenegärd
Bild: Dennis Nilsson

Publicerad 2006-12-16